Ostali Proizvodi

Neki italijanski proizvodi koje poboljšavaju zadovoljstvo večerao

Ostali Proizvodi  There are no products in this category.

Subcategories

 • Grape
  Idealna Italija je kolevka za elektranu, zbog svoje blage klime i povoljni. Prostranstvo u Sredozemnom moru kao ogromnim vrtom, Italija nudi ukuse i arome od izuzetne raznolikosti. U ovoj zemlji nastao rakiju, koje destilovao italijanski par ekselans, jedinstvena na svetu za karakter i poreklo.
  Rakiju je duh grožđa Marka koje destilovao isključivo u Italiji. Marc — semena i maski grožđa dobijena u procesu pravljenja vina, morao biti inicijator isključivo grožđe porastao i vinified u Italiji. Bilo koji drugi-italijanska grožđa destilata isključen od strane će označavanje Grape, iako proizvod unutar granica države.
 • ulje
  Na prosečni domaće proizvodnje od 6,5-7 miliona buљela, više od 80% vene proizvedenih u južnim oblastima u Italiji. Pulji, Kalabriji i Siciliji uticati na domaću proizvodnju od oko 80% svih maslinovog ulja koje proizvodi se svake godine u Italiji. Preostale proizvodnje koji ima neki značaj ako podelu Toskane, Ligurija, Umbriji i Abruca.
  Oko 75% nafte proizvedene u južnoj Italiji je prodao u masovne količine (za prikupljanje) i prvenstveno namenjen za prodaju veleprodajnih ili u brda.

  U Italiji je drugi evropski proizvođač maslinovog ulja sa prosečni nacionalni proizvodnjom od više od 6 miliona tona, 2/3 ulja koja, kao i sa Benom 37 denominacije (PDO) priznati od strane Evropske unije.

Ostali Proizvodi

Manufacturers

My account