Naša Misija

U ovoj oblasti se rodio i razvio nam poslovni projekat koji je nakon dugog perioda posmatranje i analiza na crnogorskom tržištu i svojih kritičnih faktora, oћivelo iz 2015, pod imenom "PAUDEMA".
Naša kompanija je u vlasništvu ljudi i professional sa specijalizovanim nadležnosti, sposobnosti, strast, znanje i lojalnost. Naša Misija je da izaberete najbolji italijanski proizvodima vinogradarstvu i oliocultura, kao dodatak nekim sektorima od pratećih ih prema propisima i tržište razvoja Crne Gore u agroindustrial.
Znanje o odgovarajućoj teritorija, tako da ponude i potražnje, kao i pravila, nas vodi do mora biti otvorio prvu radnju u Podgorici, pratio tokom narednemeseci otvorite drugi 4 ispostave.Odnosno u Budva, Tivat, Kotor i Herceg Novi.
U tom smislu smo već počeli aktivnosti čiji je cilj regrutovanje kvalifikovane višejezične, kojom se upravlja iz oblasni Menadžer pridruživanje italijanske kao i celo osoblje.
Za lokaciju, akvizicije od onih sa najviše uložiti žalbu, koliko o vidljivosti za prestiž, neophodne za ispravan pijaci naših proizvoda. Nasuprot tome, u Italiji pokrenute pretrage i odabire partnera, po tipu proizvoda, u poređenju sa nam zahteve, izvedeni su od strane osoblja visoko prestižna i profesionalne kompetentnosti.
U godini 2017 mi zelimo da otvorite logistički centar u Milanu, neophodne za skladištenje i transport izabranog proizvoda.

Il Montenegro

Crna Gora je evropska država nalazi se na Balkanskom poluostrvu koja ima pogled na Jadransko more. glavni grad je Podgorica, sa populacijom od 620 000 stanovnika, svoje valute je euro. To je površine 13,812 kvadratnih kilometara, a obale od 199 Km bogat je u umetnosti i kulturi, odlikuje bujna vegetacija i neuprljanom je turistička atrakcija, za svoje more, njegove planine i svoje nacionalne parkove.
Crna Gora je imala dug i intenzivna istoriju. Vekovima ratu protiv Turaka iskovao zemlja ponosna na svoje slobode, prepoznata u 1878 godine Kongres u Berlinu.
Tvrdim najvažniji vera i kultura Mediterana, tako da se nalazimo, jedna pored druge, Katoličke crkve, pravoslavne crkve i džamije. Ove stare nekoliko vekova suživot stvorio atmosferu poštovanja i tolerancije.
Kao što je već rekao, bogati umetnički nasleđe zemlje, i veoma interesantno muziku i literaturu, ali ne da bi se propustila. Za hvatanje suštinu Crne Gore, Karolina specijaliteti italijanske kuhinje. Mnoštvo crnogorske prirode i njegove etnografske različitosti uticali na njihove kuhinje.
U Crnoj Gori, kod kuće ili od prijatelja, da u restoranima, cu uvek biti pozdravili sa srdačnost. Crnogorci su domaćini paћljiv i plemenit, i kad trudna gosta, prema stara navika, kao znak gostoprimstva, otvoriti im vrata ili kapiju, nudi hranu i pijem najbolje koje imam kod kuće.
Kulinarskim veštinama u Crnoj Gori, kombinuje poklone na Mediteranu sa zadovoljstvima planina na sever. Međutim, to je vrlo otvorena za eksperimentisanje.
Crna Gora je zaštićen od strane UNESCO-a, ima 4 nacionalne parkove, više postaviti pokazivač na stavku održivi turizam, učtivo prirodnog okruženja, a prvi ekološki status na svetu. Smatra se od strane mnogih globalne ekonomske institucije da Crna Gora ima potencijal da postane jedna od najekskluzivnijih egzotična destinacija za globalni turizam.
Crnogorska ekonomija konačno je u porastu i zbog stabilnosti makroekonomsku politiku, imovinska prava zagarantovana, konvertibilnim valutama, najniži porez na poslovne zarade u Evropi, ovaj trend ima tendenciju da rastu
značajno.


Categories

Manufacturers

My account